Vores gode venner i Foodoir inviterer igen til SUPRA i villaens rustikke omgivelser.
SUPRA #29 - Wildbird Dining x Kosmos Vin
Vi har ikke fået fejret den australsk-danske omfavnelse nok, så til denne SUPRA tager vi endnu en tur til Australien med Wildbird Dining og hans imponerende fusionskøkken. Denne gang flankeret af Maddy Kostros fra Kosmos Vin, som kommer forbi baren med passende vin fra hendes australske import af terroir-drevne vine.
Kosmos Vin er relativ ny på vinscenen, mens Maddy er kendt og vellidt i branchen. Hun er netop hjemvendt fra en længere tur til Australien og har gode historier og spændende vin med i baren. Som altid til venlige priser.
Se menuen herunder (med forbehold for ændringer). Maden vil blive serveret kl. 19.00, mens dørene åbnes kl. 18.00. Selve middagen tager 2-3 timer. Vi lukker kl. 00.00.
Vi håber, vi ses!
MENU
To start
Smoked macadamia and ingrid pea puree with rosella pickled daikon, Australian lemon myrtle oil and freshly baked damper
Kakadu plum cured cod with an Australian desert lime leche de tigre, picked pomelo and radish crudite
Main
Duck breast glazed with Foodoirs own miso and Tasmanian pepperberry smoked butter
Sides
Grilled asparagus with confit cherry tomato, basil emulsion and crushed smoked macadamia
Crisp green salad leaves with a Australian lemon aspen dressing
Tasmanian leatherwood honey roasted carrot puree with black sesame
Dessert
Australian strawberry gum and white chocolate mousse with Davidson plum macerated strawberries and wattleseed meringue
SUPRA #29 - Wildbird Dining x Kosmos Vin
Fredag 5/4-24 kl. 18.00 - 00.00
Villa Kultur, Krausesvej 3, 2100 København Ø
Pris: 350 kr.
Billetter: bitly.ws/3fRuS
MobilePay, cash eller gavekort.
Begrænset antal pladser!