Vores gode venner i Foodoir inviterer igen til SUPRA i villaens rustikke omgivelser.
SUPRA #25 - Foodoir x Wild Bird Dining
Vi har fået ny mand i køkkenet! Joel Bird er kommet ud til os efter mange år som køkkenchef på den britiske ambassade. Til denne SUPRA viser Wild Bird Dining, hvad Australien kan i køkkenet. Gode, lokale råvarer toppet med globaliseringsimport og krydderier i håndbagagen.
Vi finder det bedste vin fra gemmerne. Som altid til venlige priser. Se menuen og find dine billetter nedenfor. Maden vil blive serveret kl. 19.00, mens dørene åbnes kl. 18.00. Selve middagen tager 2-3 timer. Vi lukker kl. 00.00.
Vi håber, vi ses!
MENU
TO START
Lotus root with saltbush and lemon aspen emulsion
Steamed dim sim with ponzu and fermented chilli
Kurrajong seed and wild garlic damper with whipped miso butter
IN BETWEEN
Barbecued finger lime white fish with macadamia tahini and Davidson plum
Sancho broccolini with wattleseed dukka
MAIN
"Reef and Beef" grilled Møn flank steak with tiger prawn and smoked bergamot salsa
Daintree honey glazed carrots
Roasted peperberry mushrooms
Watercress, sugarsnap black sesame salad with sunrise lime vinaigrette
DESSERT
The Aussie Slice
Burnt butter wattleseed crumbs, raw chocolate with salted caramel and bergamot ice cream
———
SUPRA er et tilbagevendende arrangement med forskellige madtemaer. I villaen på Krausesvej 3 byder vi på retter bestående af sæsonens råvarer. Det er her vi tester nye retter af og henter inspiration og hjælp fra venner og samarbejdspartnere i branchen.
I tilfælde af allergener eller andre specifikke præferencer bedes du venligst sende en e-mail til: info@foodoir.dk
SUPRA #25 - Foodoir x Wild Bird Dining
Fredag 4/8-23 kl. 18.00 - 00.00
Villa Kultur, Krausesvej 3, 2100 København Ø
Pris: 350 kr.
Billetter: http://bitly.ws/J3gH
MobilePay, cash eller gavekort.
Begrænset antal pladser!