Vores gode venner i Foodoir inviterer igen til SUPRA i villaens rustikke omgivelser.
SUPRA: England
Kom til næste SUPRA i villaen, hvor vi omfavner efteråret og kaster os ud i engelsk comfort food. Vi er flankeret af Frederik Quist og tidligere chefkok på den engelske ambassade Joel Bird (aka. Wild Bird Dining).
Vores naboer fra Bicycle Brewing kommer forbi med håndbrygget øl og cider, der passer til menuen. Vi har selvfølgelig også vin og alkoholfrie alternativer i baren. Som altid til venlige priser. Cheers!
Se menuen herunder (med forbehold for ændringer). Maden serveres kl. 19.00, mens dørene åbner kl. 18.00. Selve middagen tager 2-3 timer. Vi lukker kl 00.00.
MENU
Salt and vinegar chips
Black pudding scotch egg
Batterede cod cheeks, tartare sauce
Pickle platter
Welsh rarebit, brown crab
Fish pie (smoked haddock), green peas
Beef ‘n’ Stilton pie with mash, gravy and salad
Sticky toffee pudding, cinnamon and toffee ice cream
SUPRA er et tilbagevendende arrangement med forskellige madtemaer. I villaen på Krausesvej 3 byder vi på retter bestående af sæsonens råvarer. Det er her, vi tester nye retter af og henter inspiration med hjælp fra venner og samarbejdspartnere i branchen.
I tilfælde af allergener eller andre specifikke præferencer, bedes du venligst sende en e-mail til info@foodoir.dk.
Find dine billetter via dette link.
SUPRA - England
Fredag 1/11-24 kl. 18.00 - 00.00
Villa Kultur, Krausesvej 3, 2100 København Ø
Pris: 350 kr.