Vores gode venner i Foodoir inviterer igen til SUPRA i villaens rustikke omgivelser.
SUPRA #26 - Andalusien
Vi skal til Andelusien. Tapas, spyd, pulpo. Danske råvarer med sydlandsk karakter.
(If you’ve ever eaten at a beach restaurant, or chiringuito, in or around Malaga in summer, then you’ve probably seen, smelled or tasted an espeto of sardines. This is a traditional way of cooking freshly-caught sea fish, most often sardines but also sea bream and even shellfish and pulpo/calamari, speared on a long flat stick (espeto or espetada) and barbecued over a hot fire. Espetar means to spear, drive through with something.)
BonBon Vin kommer med et exquisito udvalg af vino. Som altid til venlige priser. Se menuen herunder (forbehold for ændringer). Maden vil blive serveret kl. 19.00, mens dørene åbnes kl. 18.00. Selve middagen tager 2-3 timer. Vi lukker kl. 00.00.
Vi håber, vi ses!
MENU del dia
Tapas
Flamenquín (cordon bleu på spansk) + ansjos mayo
Davids lomo med oliven
Muslinger Sobrassada
Pulpo ala gallega (med tandstikker)
Gambas pil pil (fermenteret gul citron-chili fra Møn)
Calamari frito con negro aioli
Grønt (spinat eller kål)
Espeto med sæsonens fisk tilberedt over bål i haven.
Mønske tomater med virkelig god olivenolie og hjemmelavet blommeeddike
Padron - Grillede mønske peberfrugter + salt
Bravas + sauce picante (lun)
Friterede aubergine med honning / berenjenas con miel
Y
Mandelkage, orange & lavendel
———
SUPRA er et tilbagevendende arrangement med forskellige madtemaer. I villaen på Krausesvej 3 byder vi på retter bestående af sæsonens råvarer. Det er her vi tester nye retter af og henter inspiration og hjælp fra venner og samarbejdspartnere i branchen.
I tilfælde af allergener eller andre specifikke præferencer bedes du venligst sende en e-mail til: info@foodoir.dk
SUPRA #26 - Andalusien
Torsdag 14/9-23 kl. 18.00 - 00.00
Villa Kultur, Krausesvej 3, 2100 København Ø
Pris: 350 kr.
Billetter: https://bitly.ws/T5rj
MobilePay, cash eller gavekort.
Begrænset antal pladser!