Denne gang henter vi inspiration i det varierende indonesiske køkken og forankrer os på Sulawesi, Indonesiens fjerde største ø med 18 millioner indbyggere. Stilen er en fusion af asiatisk/europæisk og afspejler den hollandske kolonitid. Rigeligt krydret og temmelig spicy. Vi prøver de mest kendte retter af kombineret med vores egne lokale råvarer og hjemmeproduceret tempeh.
Menu:
Panada – friteret dej med spicy fyld + pickles og dip
Røget tempeh, bladbeder, dabu-dabu
Blæksprutte med bombu
Woku af sæsonens fisk
Rendang på tempeh og kål med sambal
Tinutuan – congee(risgrød) med græskar, spinat og ristede skalotteløg.
Kokos, ananas, anis, lime
Baren har på aftenen et større udvalg af øl og eksotiske drinks. Og som altid et solidt sortiment af naturvin.
----------------------------------------------------------------
I kælderen på Krausesvej 3, byder vi på retter bestående af sæsonens råvarer. Vi serverer nogle af vores klassikere, samt nye retter inspireret af vores rejser rundt omkring i verden.
Maden vil blive serveret kl. 19, mens dørene åbnes kl. 18. Baren er også åben fra kl. 18, hvor man kan købe vin, øl og drinks. Selve spisningen tager 2-3 timer. Dørene lukker vi først igen på den anden side af midnat. I tilfælde af allergener eller andre specifikke præferencer, bedes du venligst sende en e-mail til: info@foodoir.dk
BEGRÆNSET ANTAL PLADSER!
PRIS: 300 kr.
Billetter her