Upcoming happenings

Filtering by: “Supra”

Supra light
Jul
2

Supra light

Vi skal simpelthen lige nå en SUPRA inden sommerferien. Markus og Matt fra ‘Kiosken på Odden’ kommer forbi med friske grøntsager fra Odsherred og specialost fra deres fine butik. Det bliver på grillen. Vejret bliver godt.

View Event →
SUPRA light
Aug
21

SUPRA light

Vi laver endnu en alternativ version af SUPRA mens vi finder fodfæste i en ændret verden. Det bliver starten af tredje sæson med SUPRA og vi begynder som vanligt med georgisk tema. Kom fra kl. 17 og drik et glas vin. Mad kan købes fra kl. 18 til 21 (eller til udsolgt).
Du kan sidde i vores grønne have eller indendørs i balsalen.

Hvis du vil være sikker på at få noget at spise, kan billetter købes på forhånd her

Menu:

MEZE:
Kulmule med citrus & hybenroserose
Khachapuri – fladbrød med ost
Pkhali – urter, spinat, nødder & syltede rabarber
Courgetter med bazhe på mandler, birkes & mynte
Fermenterede & syltede grøntsager

MAIN:
Chakapuli – lam og sensommerens grønne grøntsager
Gulerødder og nye kartofler med smør, koriander & syrnet fløde med safran

175 kr

Vegetarmenu er også muligt.

Dessert:

Rabarber: sorbet & syltet + hvid chokolademousse & krokant med mandel & kardemomme

65 kr

Vi skaffer lidt georgisk vin med varierende skalkontakt. Glass or bottle.

Betaling med mobilepay, cash eller gavekort.

Vi følger myndighedernes retningslinjer i forhold til COVID-19.

View Event →
SUPRA#12 - Beaujolais Nouveau
Nov
22

SUPRA#12 - Beaujolais Nouveau

Traditionen tro frigives dette års beaujolais, den tredje torsdag i november og vi dedikerer denne Supra til BEAUJOLAIS NOUVEAU. Menuen er fransk med afsæt i Lyon og tilpasset Beaujolaisen (eller den anden vej, da man egentlig kan drikke Beaujolais til alt).
------------------------------------------------------------
Menu:

Østers hollandaise, persille, persillerod

Saltet torsk, kapers, rosenkål, mandler, citron

Pocheret kanin med løg “dashi”,

Jordskokker, timian og æbler fra haven med puy linser og hasselnøddemælk

Radiccio, bede, syre

Vou le vent med vildt, svampe og syltede bær

Tarte tatin

------------------------------------------------------------
Baren har på aftenen rigeligt med vin fra Melin Vin. Christopher Melin tager Beaujolais Nouveau med fra Sylvère Trichard. Ren GAMAY, ingen tilsætningsstoffer. Smagt for et par uger siden lige før flaskning og den er très très bien. Derudover forskellige hvide, øl og alkoholfrit til dem der ikke (udelukkende) kan klare mosten. Alt til meget venlige priser.
----------------------------------------------------------------

I kælderen på Krausesvej 3, byder vi på retter bestående af sæsonens råvarer. Vi serverer nogle af vores klassikere, samt nye retter inspireret af vores rejser rundt omkring i verden.

Maden vil blive serveret kl. 19, mens dørene åbnes kl. 18. Baren er også åben fra kl. 18, hvor man kan købe vin, øl og drinks. Selve spisningen tager 2-3 timer. Dørene lukker vi først igen på den anden side af midnat.

I tilfælde af allergener eller andre specifikke præferencer, bedes du venligst sende en e-mail til: info@foodoir.dk

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER!
PRIS: 300 kr.

Billetter her

View Event →
SUPRA#11 - Sulawesi
Oct
25

SUPRA#11 - Sulawesi

Denne gang henter vi inspiration i det varierende indonesiske køkken og forankrer os på Sulawesi, Indonesiens fjerde største ø med 18 millioner indbyggere. Stilen er en fusion af asiatisk/europæisk og afspejler den hollandske kolonitid. Rigeligt krydret og temmelig spicy. Vi prøver de mest kendte retter af kombineret med vores egne lokale råvarer og hjemmeproduceret tempeh.

Menu:
Panada – friteret dej med spicy fyld + pickles og dip
Røget tempeh, bladbeder, dabu-dabu
Blæksprutte med bombu
Woku af sæsonens fisk
Rendang på tempeh og kål med sambal
Tinutuan – congee(risgrød) med græskar, spinat og ristede skalotteløg.
Kokos, ananas, anis, lime


Baren har på aftenen et større udvalg af øl og eksotiske drinks. Og som altid et solidt sortiment af naturvin.

----------------------------------------------------------------
I kælderen på Krausesvej 3, byder vi på retter bestående af sæsonens råvarer. Vi serverer nogle af vores klassikere, samt nye retter inspireret af vores rejser rundt omkring i verden.

Maden vil blive serveret kl. 19, mens dørene åbnes kl. 18. Baren er også åben fra kl. 18, hvor man kan købe vin, øl og drinks. Selve spisningen tager 2-3 timer. Dørene lukker vi først igen på den anden side af midnat. I tilfælde af allergener eller andre specifikke præferencer, bedes du venligst sende en e-mail til: info@foodoir.dk

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER!
PRIS: 300 kr.

Billetter her

View Event →
SUPRA #10: Sydfrankrig
Sep
20

SUPRA #10: Sydfrankrig

I kælderen på Krausesvej 3, byder vi på retter bestående af sæsonens råvarer. Vi serverer nogle af vores klassikere, samt nye retter inspireret af vores rejser rundt omkring i verden.

Maden vil blive serveret kl. 19, mens dørene åbnes kl. 18. Baren er også åben fra kl. 18, hvor man kan købe vin, øl og drinks. Selve spisningen tager 2-3 timer. Dørene lukker vi først igen på den anden side af midnat.

I tilfælde af allergener eller andre specifikke præferencer, bedes du venligst sende en e-mail til: info@foodoir.dk

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER!
PRIS: 300 kr.

Billetter:
http://bit.ly/329MDlv

View Event →