Traditionen tro frigives dette års beaujolais, den tredje torsdag i november og vi dedikerer denne Supra til BEAUJOLAIS NOUVEAU. Menuen er fransk med afsæt i Lyon og tilpasset Beaujolaisen (eller den anden vej, da man egentlig kan drikke Beaujolais til alt).
------------------------------------------------------------
Menu:
Østers hollandaise, persille, persillerod
Saltet torsk, kapers, rosenkål, mandler, citron
Pocheret kanin med løg “dashi”,
Jordskokker, timian og æbler fra haven med puy linser og hasselnøddemælk
Radiccio, bede, syre
Vou le vent med vildt, svampe og syltede bær
Tarte tatin
------------------------------------------------------------
Baren har på aftenen rigeligt med vin fra Melin Vin. Christopher Melin tager Beaujolais Nouveau med fra Sylvère Trichard. Ren GAMAY, ingen tilsætningsstoffer. Smagt for et par uger siden lige før flaskning og den er très très bien. Derudover forskellige hvide, øl og alkoholfrit til dem der ikke (udelukkende) kan klare mosten. Alt til meget venlige priser.
----------------------------------------------------------------
I kælderen på Krausesvej 3, byder vi på retter bestående af sæsonens råvarer. Vi serverer nogle af vores klassikere, samt nye retter inspireret af vores rejser rundt omkring i verden.
Maden vil blive serveret kl. 19, mens dørene åbnes kl. 18. Baren er også åben fra kl. 18, hvor man kan købe vin, øl og drinks. Selve spisningen tager 2-3 timer. Dørene lukker vi først igen på den anden side af midnat.
I tilfælde af allergener eller andre specifikke præferencer, bedes du venligst sende en e-mail til: info@foodoir.dk
BEGRÆNSET ANTAL PLADSER!
PRIS: 300 kr.
Billetter her
Back to All Events