Villa Kultur præsenterer: Culture Kicks Back

Vær med til at udpege visionerne for morgendagens kulturliv, når vi samler kulturens selvstændige og kreative iværksættere til en unik festival i Villa Kulturs smukke omgivelser.

Culture Kicks Back - disco.png

‘Culture Kicks Back’ er for dig, der gerne vil være med til at tegne retningen for fremtidens kunst- og kulturliv, mens du styrker dit netværk, udveksler personlige erfaringer og inspireres af nye kollegaer. Med festivalen ønsker vi således at skabe et åbent forum, hvor de udøvende kræfter i kunst- og kulturlivet selv kan tage del i samtalen om branchens fremtid og dens rolle i nogle af samfundets aktuelle diskussioner.

Mød bl.a. Franciska Rosenkilde (Kultur- og Fritidsborgmester), Michael Bojesen (Statens Kunstfond), Katrine K. Pedersen (ARKEN), Moussa Mchangama (Mino Danmark), Nanna Hjortenberg (CHART), Sara Indrio (DAF), Rikke Hedeager (Østerbro Teater), Christian Gade Bjerrum (Bæredygtig Scenekunst NU), Anne Dalby (SNYK), m.fl.

Når man bliver slået tilbage til start, får man også mulighed for at bevæge sig i en ny retning. Vi er nødt til at genstarte et andet kulturliv, der er bæredygtigt for os, der skal leve af kreativiteten, og hvor også de yngre generationer aktivt kan engagere sig i, hvor kulturen bevæger sig hen.
— Jonas Grøn, Villa Kultur

Torsdag den 6. maj byder vi på fire heldags-workshops, der stiller skarpt på aktuelle temaer i den kreative sektor: økonomi & arbejdsvilkår, teknologi & digitalisering, klima & bæredygtighed samt ligestilling & diversitet. Med hjælp fra kompetente eksperter vil hver arbejdsgruppe i fællesskab kortlægge de centrale udfordringer indenfor det givne tema og byde ind med løsninger til fremtidens kulturliv. Vi runder dagen af med mad, drinks og musik, og fejrer alle de kulturaktører og kreative iværksættere, som insisterer på et bæredygtigt, nyskabende og mangfoldigt kulturliv.

Dagen efter, fredag den 7. maj, samler vi både konkrete og krøllede idéer, og inviterer kulturinstitutioner og brancheforeninger, fonde og politikere til at debattere de problematikker og løsningsforslag, som vores workshops har affødt. Læs mere om de fire paneldebatter og se listen over de medvirkende her.

Lørdag den 8. maj runder vi festivalen af med en unik performance fra vores talentprogram ‘Fremtidens kunst- og kulturskabere’. Med et ensemble på 12 musikere vil den dansk-australske komponist Calum Builder opføre lydværket ‘Bundeena’, der er skræddersyet til Villa Kulturs grønne omgivelser. Efter koncerten slår vi vinterhavens døre op og holder baren åbent for både nye og gamle venner af villaen.

Fotograf: Flora Tosti til kulturfestivalen Thesmoforia

Fotograf: Flora Tosti til kulturfestivalen Thesmoforia

Previous
Previous

Mød et medlem: Johanne Lykke

Next
Next

Mød et medlem: Laura Grubb